tamari stærk
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Vegetarisk
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tamari strong fra Lima er en lækker fermenteret sojasovs, som bruges til at krydre dine yndlingsretter. Ved at bruge denne sauce i stedet for salt reducerer du mængden af salt i dine retter og forbedrer deres smag.
Indikation
Tamari er en ren sojasovs, som stimulerer appetitten og indeholder flere essentielle mineraler, proteiner og vitaminer. Under den lange fermenteringsproces omdanner enzymer stivelsen, proteinerne og lipiderne i rå sojabønner til letoptagelige næringsstoffer, da de fordøjes: aminosyrer, flerumættede fedtsyrer, langsomme kulhydrater...... Under gæringsprocessen, A mælkesyre Der udvikles syre, der har en gavnlig effekt på tarmfloraen og på den effektive optagelse af næringsstoffer. Havsalt giver mineraler og sporstoffer.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som smagsforstærker. Den er velegnet til både vestlige og østlige retter. Brug dem ikke kun til saltning, men også til at intensivere smagen af ingredienser under madlavning og ved bordet. Takket være dets højere proteinindhold modstår Tamaris koncentrerede smag bedre varme. Derudover gør det ingredienserne, som det kombineres med, mere møre. Traditionelt bruges tamari til at forstærke smagen af gryderetter, pastaer, supper, stegte grøntsager, salatdressinger, marinader eller wokpræparater... Tamari er specielt indiceret til brug i kombination med eddike eller risvin, ingefær, hvidløg, sennep, peber. eller ume su (japansk eddike).
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys.
Ingredienser
Vand, Sojabønner*, Havsalt, Alkohol*, A. Oryzae. *Økologisk dyrkede ingredienser.
Certifikat
BE-001-023
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi82 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater5.8 G
-
Sukker1.7 G
-
Kostfibre0.9 G
-
Proteiner10 G
-
Salt13.6 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.