Tamari stærk sojasauce
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
Beskrivelse
Tamari - Terrasana Strong Soy Sauce er en kraftig glutenfri japansk sojasovs. Autentisk lavet i Japan af sojabønner og koji (en unik japansk svamp). Gæringstid: minimum 12 måneder. Pasteuriseret produkt.
Indikation
Tamari er en kraftfuld glutenfri japansk sojasovs lavet af sojabønner og koji (en unik japansk svamp). Smagen af tamari er vidunderlig kompleks og indeholder alle fem smage: salt, surt, sødt, bittert og umami. Med denne japanske sojasovs løfter du virkelig hver ret til et højere niveau: supper (miso), nudelretter, marinader, sushi og endda gryderet.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som erstatning for salt, som sauce til sushi eller som base til din sauce eller dressing.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Økologiske sojabønner, vand, havsalt, økosaltet Shochu (vand, økologisk ris, salt, Koji-ferment), Koji-ferment.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi83 Kcal
-
Kulhydrater / kulhydrater6.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner14 G
-
Salt13.1 G
-
Natrium5172 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.