Thai grøn karrypasta
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
Grøn karry er en af de mest berømte thailandske karryretter. En klassiker, som når den bliver hædret, er en ret, der ender i dine yndlingsretter. Pastaen er lavet i Thailand på en af Thailands første økologiske gårde.
Indikation
En kvart chili og citrongræs, kaffirlime, galangalrod for en autentisk citrussmag, spidskommen og koriander skaber den umiskendelige thailandske essens.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilberede en lækker karry eller suppe med kokosmælk. Eller steg grøntsagerne og tofuen i en wok, tilsæt pastaen med kokosmælk, lad det simre et par minutter. Server med ris eller naan.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet i højst 6 måneder.
Ingredienser
Chilipeber* (45%), Citrongræs*, Skalotteløg*, Hvidløg*, Salt, Korianderfrø*, Galangal*, Kaffirlimeskal*, Spidskommen*, Surhedsregulerende middel: citronsyre.
(*) økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi76 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.7 G
-
Sukker2.8 G
-
Kostfibre9.6 G
-
Proteiner3.5 G
-
Salt13.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.