Thai ingefær Shoyu
250 Ml
Shoyu Ginger Thai er en fermenteret sojasovs krydret med frisk ingefær, hvidløg, bygsirup, rissirup og mirin, en mild japansk risvin. En delikatesse oprindeligt fra Thailand med duften af orientalske blomster.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Shoyu Ginger Thai er en fermenteret sojasovs krydret med frisk ingefær, hvidløg, bygsirup, rissirup og mirin, en mild japansk risvin. En delikatesse oprindeligt fra Thailand med duften af orientalske blomster.Indtagningsmode
Lækkert eksotisk, alsidigt i køkkenet og på bordet: denne madlavningssauce er lækker til grøntsagsgryderetter, ris- og kornretter, dips, vinaigretter og wokretter.Forholdsregler
Indeholder: gluten, hvede og soja.Ingredienser
Tamari* 64,8% (vand, soja*, havsalt, alkohol*, koji (Aspergillus oryzae)), vand, hvidvinseddike*, majsstivelse*, korianderfrø* 1,8%, wasabipulver * 1,4% (peberrod*, wasabi ). * økologisk dyrketCertifikat
NL-BIO-01 Landbrug uden for EU
SKU: LP-0207002
23138V4X
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi155 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater36 G
-
Sukker12 G
-
KostfibreG
-
Proteiner3.1 G
-
Salt7.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.