Thai rød karry med jackfrugt
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
En krydret thailandsk rød karry, der vil glæde veganere og ikke-veganere. Med denne syrlige økologiske veganske karrysauce kan du bringe en vidunderlig asiatisk ret på bordet på få minutter.
Indikation
Mere end halvdelen består af tidens mest populære kødalternativ: jackfruit.
Indtagningsmode
Det anbefales at sautere grøntsager i 5 minutter i en stegepande eller wok og tilsætte nanjea karry og lade det simre i 5 minutter. Server med ris eller naan.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet i op til 3 dage i en lufttæt beholder.
Ingredienser
Jackfrugt* (52%), vand, kokosmælk*, kokosolie*, havsalt, løg*, rød chilipulver* (0,5%), citrongræs*, limeblade*, koriander*, kanel*, garcinia*, gurkemeje*, Karryblade*, Paprikapulver*.
(*) økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Lipid fedt7 G
-
Mættede fedtsyrer7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre5 G
-
Proteiner1 G
-
Salt1 G
-
Energisk værdi94 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.