Tomat Passata
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Lavet i italien
-
Bio-øko
Beskrivelse
Elsa Nero tomatpuré er lavet af langstilkede tomater, som omfatter Coimbra, Ercole og andre sorter dyrket af cirka 25 gårde i Po-deltaet, mellem provinserne Ferrara og Ravenna.
Indikation
De tomatsorter, vi har valgt til at lave vores udvalg af brugsklare saucer, er kendetegnet ved fast, velstruktureret frugtkød og en sød, delikat smag.
Tomaterne, der er høstet i juli, august og september på det passende niveau af modenhed, forarbejdes i gennemsnit for at bevare smag, aroma og ernæringsmæssige egenskaber. Efter vask og sortering fjernes skrællen fra tomaterne med damp, først derefter smuldres tomaterne, pureres og koncentreres. Produktet bringes til høje temperaturer, aftappes og pasteuriseres for at garantere stabilitet over tid.
Fra marken til forarbejdningen testes og verificeres tomatens organoleptiske egenskaber løbende for at give dig den bedst mulige smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage inden for 3-4 dage efter åbning.
Lagringsbetingelser
Opbevares i køleskabet efter åbning.
Ingredienser
Tomat.
Certifikat
IT-BIO-009 Landbrug ItalienNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi33 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.3 G
-
Sukker4.4 G
-
Kostfibre2.7 G
-
Proteiner1.7 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.