Tørret tomat rosso pesto med pecorino og mandler
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Pesto rosso af tørrede tomater med pecorino og mandler, en særdeles velsmagende opskrift med ost, der forener pestoens typiske rigdom og konsistens, enkeltheden og friskheden af tomat og basilikum. Pesto Rosso er lavet med naturlige ingredienser, der er afgørende for middelhavskøkkenet og af højeste kvalitet.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som krydderi til pastaretter.
Forholdsregler
Når den er åbnet, opbevares den på køl og indtages helst inden for 10 dage.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur og væk fra varmekilder.
Ingredienser
Ekstra jomfru olivenolie, Tørrede tomater, Tomatkød, Cashewnødder, Pecorino ost, Pinjekerner, Salt, Mælkesyre, Hvidløgspulver, Citronsaft.
Certifikat
IT-BIO-006
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi351 Kcal
-
Lipid fedt33.5 G
-
Mættede fedtsyrer5.25 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.4 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre3.8 G
-
Proteiner4.12 G
-
Salt1.34 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.