Umeboshi pasta
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Mimasa Umeboshi Paste, knust havsalt gærede Umé blommer. God mulighed for at indtage denne mad på en anden måde: i sauce, som en salatdressing.
100% vegetabilsk.
Indikation
Umeboshi-pasta, også kendt som bainiku, fremstilles ved at fjerne stenen fra ume-blommen og male blommens kød. Den kommer fra umé, der ikke opfylder de størrelses- og formbetingelser, markedet kræver. Da effektiviteten af Mimasa umeboshi pasta er den samme som umeboshi, kan den bruges til de samme formål.
Den pastaformede præsentation giver dig mulighed for nemt at tilberede krydderier og saucer. Dens anvendelse er mere bekvem til fremstilling af salatsaucer, udskiftning af eddike, patéer, fordelt på en skive brød osv. Fortynder du lidt Mimasa umeboshi-pasta i en kop Mimasa kukicha-te, får du en fremragende tonifier til kroppen, der hjælper fordøjelsen.
Indtagningsmode
Tag en jævn teske direkte eller fordel den på en skive brød. Den kan bruges til at tilberede saucer og vinaigretter.
Ingredienser
Umé blomme 74%, havsalt 16%, umeboshi eddike 10%.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi24 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.3 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre5 G
-
Proteiner0.3 G
-
Salt5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.