Upasteuriseret økologisk kikærtemiso
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Ingen soja
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Oplev den nye kikærtemiso fra Finestra sul Cielo. En sojafri og upasteuriseret miso, lavet med økologiske kikærter, fermenterede ris og havsalt.
Indikation
Den er lavet efter traditionelle japanske metoder og fermenteres i 2 til 3 måneder, hvilket giver den en rig og glat smag, der kombinerer den søde smag af kikærter med umami-smagen fra traditionel miso.
Meget alsidig i køkkenet, den kan bruges til at tilberede en lækker miso-suppe, grøntsagsgryderetter, bruges som dressing eller endda til at give et salt touch til en lækker tahini-, avocado- og kikærtemiso-toast.
Indtagningsmode
Det anbefales at opløse det i lidt vand og tilsætte det ved slutningen af kogningen.
Ingredienser
Kikærter* (47%), fermenterede ris* (34%), havsalt, vand.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
NL-BIO-01
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi163 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater26 G
-
Sukker19 G
-
Kostfibre5.2 G
-
Proteiner6.8 G
-
Salt11.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.