Tamari Strong Bio
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Sukker fri
-
Bio-øko
Beskrivelse
Det er en naturligt fermenteret sojabaseret sauce, der er lavet efter en traditionel japansk metode. Du kan bruge denne smagsforstærker til at salte dine gryderetter på en sund måde, men også til at forstærke den naturlige smag.
Indikation
Denne fermenterede mad fremmer optagelsen af næringsstoffer og god fordøjelse. Traditionel japansk flydende gæringsmetode. I åbne kar, ved stuetemperatur. Ikke filtreret, men dekanteret for at bevare dets egenskaber (smag, lugt og farve).
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje det til gryderetter, mens du forbereder dem eller bruge det ved bordet som smagsforstærker. Perfekt til at krydre gryderetter, salatdressinger, marinader, wokretter, supper og nudelbouillon. Kombinerer fremragende med riseddike, hvidløg, ingefær og sennep.
Ingredienser
Vand, Sojabønner*, Havsalt, Alkohol*, A. Oryzae.
(*) økologisk landbrug
Certifikat
NL-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi82 Kcal
-
Kulhydrater / kulhydrater5.8 G
-
Sukker1.7 G
-
Kostfibre0.9 G
-
Proteiner10 G
-
Salt13 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.