Vivibio
Umeboshi Ryujin
73,13 kr.
Vil snart være på lager
Tarvitsetko apua?

Umeboshi Ryujin

100 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Denne umeboshi er lavet i Japan efter den traditionelle metode. Blommen af ​​sorten ume plukkes umodne og konserveres i salt og shiso-blade i lang tid for at give den dens karakteristiske røde farve. Blommerne tørres derefter i solen i en uge og lægges derefter i tønder for at modne i endnu et år. Takket være modning vil den typiske salte og syrlige smag udvikle sig. Umeboshi-blommer hjælper fordøjelsen.
Se beskrivelse
73,13 kr.
Vil snart være på lager

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Vegansk
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Denne umeboshi er lavet i Japan efter den traditionelle metode. Blommen af ​​sorten ume plukkes umodne og konserveres i salt og shiso-blade i lang tid for at give den dens karakteristiske røde farve. Blommerne tørres derefter i solen i en uge og lægges derefter i tønder for at modne i endnu et år. Takket være modning vil den typiske salte og syrlige smag udvikle sig.

Umeboshi-blommer hjælper fordøjelsen.

Indikation

Ideel til brug i madlavning med grøntsager og korn.

Indtagningsmode

Brug i madlavning med grøntsager og korn eller knust og pureret til at krydre og tilberede saucer.

Ingredienser

Havsalt, shiso blade, japanske umeboshi blommer.

SKU: LP-0093463
B4IDIHL69LZ

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    24 Kcal
  • Lipid fedt
    0.6 G
  • Proteiner
    0.3 G
  • Salt
    14.25 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.