Umeboshi Ryujin
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne umeboshi er lavet i Japan efter den traditionelle metode. Blommen af sorten ume plukkes umodne og konserveres i salt og shiso-blade i lang tid for at give den dens karakteristiske røde farve. Blommerne tørres derefter i solen i en uge og lægges derefter i tønder for at modne i endnu et år. Takket være modning vil den typiske salte og syrlige smag udvikle sig.
Umeboshi-blommer hjælper fordøjelsen.
Indikation
Ideel til brug i madlavning med grøntsager og korn.
Indtagningsmode
Brug i madlavning med grøntsager og korn eller knust og pureret til at krydre og tilberede saucer.
Ingredienser
Havsalt, shiso blade, japanske umeboshi blommer.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi24 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Proteiner0.3 G
-
Salt14.25 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.