Wild Kuzu Root fra Japan Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kuzu fra Japan Bio fra Mitoku bruges til at tilberede medicinske drikkevarer, og også i madlavning har den egenskaber så forskellige som at forbedre diarré eller hjælpe med at holde op med at ryge og endda alkohol.
Indikation
Det er et asiatisk produkt, der kommer fra processen med at indsamle, vaske og tørre en række naturlige vulkanske rødder. Det bruges normalt til at lindre virkningerne af abstinenssyndrom hos rygere og alkoholikere system.
Økologisk påtegning: FR-BIO-01
Indtagningsmode
Det anbefales som en medicinsk drik: en teskefuld dessert fortyndes koldt i lidt over et halvt glas vand. Derefter sættes den over svag varme i et par minutter, indtil vi har en slags gennemsigtig creme, den tages varm og vi kan drikke 2 eller 3 kopper om dagen, og en anden formel er at gøre det samme, men i stedet for vand skal du bruge te tre år eller kukicha, hvilket vil øge den alkaliserende effekt. Og til kulinariske anvendelser: dens evne til at tykne, dens gelatinøse konsistens og dens fravær af smag og gluten gør det stærkt anbefalet til saucer, tærtefyld, gryderetter, du skal opløse kuzu'en med lidt vand (kold) og derefter tilføje den til tilberedningen (mindst et par minutter før du slukker for varmen), som reference kan vi sige, at en teskefuld kuzu svarer til en spiseskefuld majsmel.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Kudzu / Pueraria lobata, vild kuzu rod pulver.
Certifikat
JP-BIO-003 Økologisk certifikat.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi342 G
-
Lipid fedt0.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater84.7 G
-
Proteiner0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.