Xanthan Gum
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Det er et kulhydrat, der opnås industrielt fra dextrose, der er gæret af en bakterie af Xanthomonas-familien. Det kommer i form af et fint, let gult pulver.
Indikation
Xanthangummi er et polysaccharid med stor kapacitet til hydrering og stabilisering af væsker, hvorfor det bruges i en lang række fødevarer inden for bageri, wienerbrød, is, drikkevarer, mejerideesserter.
Indtagningsmode
Det anbefales til brug i gastronomi, det bruges i skum, dressinger, saucer, supper, smelteost, hamburgere, glutenfri opskrifter mv. Ved sfærificeringer er den gennemsnitlige dosis (0,3%) (3 gram pr. liter væske).
Ingredienser
xanthangummi
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi335.4 Kcal
-
Lipid fedt0 %
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater73 %
-
Sukker0 G
-
Kostfibre73 %
-
Proteiner7 %
-
Salt7.3 %
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.