xanthangummi
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Salud Viva Xanthan Gum er et ideelt produkt til fortykning af varme og kolde præparater ved en lav koncentration. Det giver luftighed i glutenfri tilberedninger og bruges som æg-erstatning. Kilde til fiber, calcium og magnesium.
Indikation
Xanthan, Xanthangummi eller majsgummi er et fint cremefarvet pulver opnået efter fermentering af majsmelsstivelsen af mikroorganismen Xanthomonas campestris. Et smagløst og lugtfrit polysaccharid med adskillige sundhedsmæssige fordele.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det til at binde hjemmelavede glutenfrie brød og gøre dem mere luftige; at erstatte fedt og æg i mayonnaise; til at tykne saucer, dressinger, yoghurt, juice, drinks, is-toppings osv.; til at emulgere vinaigretter og til at stabilisere marengs.
- Til flydende fødevarer: Bland mellem 2 og 4 g xanthangummi til 1 liter varm eller kold væske. For at undgå dannelse af klumper anbefales det at bruge en mixer. Forøg eller reducer mængden af Xanthangummi for at opnå den ønskede tekstur.
- For at bruge det sammen med mel: bland direkte og rør.
- Til præparater med fedt: tilsæt efter olien eller andet fedtstof. Rør til du opnår den ønskede konsistens.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden.
Ingredienser
Xanthangummipulver (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi320 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater77.5 G
-
SukkerG
-
Kostfibre77.5 G
-
Proteiner6 G
-
Salt3.7 G
-
Calcium2000 Mg
-
Magnesium60 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.