100% Peru økologisk chokolade
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
Beskrivelse
Eathica chokolade 100% Peru kakao. En mørk chokolade med 100% ren kakao. Sukker nul. 100 % genanvendelig bæredygtig emballage
Indikation
Det er en økologisk mørk chokolade med 100% kakao fra Peru, med en intens smag og frugtagtige noter og fra økologisk og fair trade landbrug. Denne kakao er produceret af Alto Urubumba Fair Trade-organisationen og også forarbejdet i Peru af Norandino.
Med købet af denne tablet er du med til at transformere livet for 1.000 familier fra kooperativerne Norandino og Alto Urubamba i Peru.
Producenter i området har arbejdet på at bevare hjemmehørende sorter i fare for at uddø på grund af den hurtige udvidelse af hybridsorter.
Takket være støtten fra små landdistriktsproducenter, der er engageret i deres miljø, beskytter vi desuden dyr som Andesbjørnen.
Fordele ved god økologisk kakao Kakao er en kilde til fiber (giver 33 g/100 g) og indeholder vitamin B2 og B3 samt mineraler som jern, zink, magnesium og fosfor.
Det indeholder også andre ikke-næringsstoffer, såsom koffein og theobromin, som har en stimulerende effekt på centralnervesystemet.
Flere fordele for producerende samfund.
Kakao er i øjeblikket et meget værdifuldt produkt, der er udsat for store spekulative bevægelser på markedet.
Cirka 50 millioner mennesker verden over er direkte og indirekte afhængige af kakaodyrkning, og størstedelen lever under meget prekære forhold på grund af den ubalance, der er i kontrollen af de forskellige faser af kakaoproduktionen (høst, kakaoformaling og chokoladefremstilling).
Fair Trade, ved at garantere en rimelig betaling, der ikke er underlagt markedet og en præmie, giver små producenter større autonomi og kapacitet til udvikling, men Ethiquable and Ideas er gået længere med dette nye projekt, der kommer til live i eathica chokolade:
- Producentgruppens kontrol med gæringen og tørringen af kakaobønnerne er garanteret, og der investeres således, at omdannelsen af bønnerne til kakaopasta udføres ved oprindelsen, af disse samme producenter. Noget ikke-eksisterende i kakaosektoren, da den konventionelle praksis er at eksportere ubehandlede kakaobønner.
- Det har bygget sin egen fabrik til at fremstille tabletterne i et landområde i Frankrig. Kakaopolyfenoler bidrager til at modificere tarmfloraen ved at øge gavnlige bakterier, såsom bifidobakterier og lactobaciller, og mindske tilstedeværelsen af bakterier, clostridier og stafylokokker, som ligger bag udviklingen af fedme og hjerte-kar-sygdomme.
Polyfenoler vil styrke immunsystemet, hvilket igen har en indvirkning på forebyggelsen af diabetes og patologier relateret til neurodegenerative processer.
Der er videnskabelig forskning, hvor det er blevet bevist, at flavonoider kan have en positiv effekt på faktorer, der griber ind i kardiovaskulær sundhed: De hjælper med at genoprette fleksibiliteten i arterierne og forhindrer leukocytter i at klæbe til væggene i blodkarrene og spiller dermed en forebyggende rolle ved åreforkalkning.
Efter 2 timers indtagelse producerer flavonoiderne i mørk chokolade vasodilatation og reducerer blodpladeadhæsion, hvilket hjælper med at forhindre tromboseproblemer. (*kilde: OCU-undersøgelse "Superfoods")
Forholdsregler
Kan indeholde spor af skrællet frugt, mælk, sesam og gluten.
Ingredienser
Kakaopasta 97%, kakaosmør 3%.
100 % af den samlede vægt af produkter kommer fra små producenter, certificeret af SPP.
100% af den samlede vægt i økologiske landbrugsprodukter, certificeret af EU.
Certifikat
FR-BIO-01 Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi634 Kcal
-
Lipid fedt57 G
-
Mættede fedtsyrer34 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.8 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre22 G
-
Proteiner12 G
-
Salt0.19 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.