Eathica
100% Peru økologisk chokolade
25,64 kr.
Tarvitsetko apua?

100% Peru økologisk chokolade

100 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Eathica chokolade 100% Peru kakao. En mørk chokolade med 100% ren kakao. Sukker nul. 100 % genanvendelig bæredygtig emballage
Se beskrivelse
25,64 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Vegansk

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Eathica chokolade 100% Peru kakao. En mørk chokolade med 100% ren kakao. Sukker nul. 100 % genanvendelig bæredygtig emballage

Indikation

Det er en økologisk mørk chokolade med 100% kakao fra Peru, med en intens smag og frugtagtige noter og fra økologisk og fair trade landbrug. Denne kakao er produceret af Alto Urubumba Fair Trade-organisationen og også forarbejdet i Peru af Norandino.

Med købet af denne tablet er du med til at transformere livet for 1.000 familier fra kooperativerne Norandino og Alto Urubamba i Peru.

Producenter i området har arbejdet på at bevare hjemmehørende sorter i fare for at uddø på grund af den hurtige udvidelse af hybridsorter.

Takket være støtten fra små landdistriktsproducenter, der er engageret i deres miljø, beskytter vi desuden dyr som Andesbjørnen.

Fordele ved god økologisk kakao Kakao er en kilde til fiber (giver 33 g/100 g) og indeholder vitamin B2 og B3 samt mineraler som jern, zink, magnesium og fosfor.

Det indeholder også andre ikke-næringsstoffer, såsom koffein og theobromin, som har en stimulerende effekt på centralnervesystemet.

Flere fordele for producerende samfund.

Kakao er i øjeblikket et meget værdifuldt produkt, der er udsat for store spekulative bevægelser på markedet.

Cirka 50 millioner mennesker verden over er direkte og indirekte afhængige af kakaodyrkning, og størstedelen lever under meget prekære forhold på grund af den ubalance, der er i kontrollen af ​​de forskellige faser af kakaoproduktionen (høst, kakaoformaling og chokoladefremstilling).

Fair Trade, ved at garantere en rimelig betaling, der ikke er underlagt markedet og en præmie, giver små producenter større autonomi og kapacitet til udvikling, men Ethiquable and Ideas er gået længere med dette nye projekt, der kommer til live i eathica chokolade:

  • Producentgruppens kontrol med gæringen og tørringen af ​​kakaobønnerne er garanteret, og der investeres således, at omdannelsen af ​​bønnerne til kakaopasta udføres ved oprindelsen, af disse samme producenter. Noget ikke-eksisterende i kakaosektoren, da den konventionelle praksis er at eksportere ubehandlede kakaobønner.
  • Det har bygget sin egen fabrik til at fremstille tabletterne i et landområde i Frankrig. Kakaopolyfenoler bidrager til at modificere tarmfloraen ved at øge gavnlige bakterier, såsom bifidobakterier og lactobaciller, og mindske tilstedeværelsen af ​​bakterier, clostridier og stafylokokker, som ligger bag udviklingen af ​​fedme og hjerte-kar-sygdomme.

Polyfenoler vil styrke immunsystemet, hvilket igen har en indvirkning på forebyggelsen af ​​diabetes og patologier relateret til neurodegenerative processer.

Der er videnskabelig forskning, hvor det er blevet bevist, at flavonoider kan have en positiv effekt på faktorer, der griber ind i kardiovaskulær sundhed: De hjælper med at genoprette fleksibiliteten i arterierne og forhindrer leukocytter i at klæbe til væggene i blodkarrene og spiller dermed en forebyggende rolle ved åreforkalkning.

Efter 2 timers indtagelse producerer flavonoiderne i mørk chokolade vasodilatation og reducerer blodpladeadhæsion, hvilket hjælper med at forhindre tromboseproblemer. (*kilde: OCU-undersøgelse "Superfoods")

Forholdsregler

Kan indeholde spor af skrællet frugt, mælk, sesam og gluten.

Ingredienser

Kakaopasta 97%, kakaosmør 3%.

100 % af den samlede vægt af produkter kommer fra små producenter, certificeret af SPP.

100% af den samlede vægt i økologiske landbrugsprodukter, certificeret af EU.

Certifikat

FR-BIO-01 Landbrug uden for EU

SKU: LP-0199204
EMLBGQIN

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    634 Kcal
  • Lipid fedt
    57 G
  • Mættede fedtsyrer
    34 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    6.8 G
  • Sukker
    0 G
  • Kostfibre
    22 G
  • Proteiner
    12 G
  • Salt
    0.19 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.