Alkaliseret kakao
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Vegetarisk
-
Ingen allergener
-
Bio-øko
Beskrivelse
MyConatur Alkalizing Cocoa har en rødlig farve og en meget delikat smag. I modsætning til naturlig kakao kan den fortyndes kold.
Indikation
Alkalisk eller alkaliseret kakao er en type naturligt kakaopulver, der gennemgår en alkaliseringsproces (hollandsk proces), hvormed visse kakaofrø udvælges og behandles for at reducere deres bitterhed og surhed. Økologisk alkaliiseret kakaopulver 10/12% fedt. Plastbeholder med sikkerhedsforsegling, indeholdende 200 gram. Russet. Delikat smag og mindre bitter end naturlig. God opløselighed. Allergenfri og glutenfri.
Det har egenskaber, der er velegnet til indtagelse af diabetikere og cøliakere. Lavt sukkerindhold. Dens glykæmiske indeks er lavt. Rig på fibre. Den har et lavt saltindhold, som hjælper med at opretholde et normalt blodtryk. Dens alkaliske PH er ideel til fortynding i varme og kolde drikke.
Indtagningsmode
Det anbefales at tilføje det til din morgenmad i din kop mælk eller grøntsagsdrik. Det er også meget almindeligt at inkludere det i tilberedning af desserter og kager med chokoladesmag.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt og mørkt sted.
Ingredienser
Alkaliseret økologisk kakaopulver 10/12% fedt,
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi347.73 Kcal
-
Lipid fedt11 G
-
Mættede fedtsyrer6.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater14 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre42 G
-
Proteiner25 G
-
Salt0.23 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.