Brasilien Chokolade 78% Eco uden tilsat sukker og sødestoffer
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen sødemidler
-
Uden tilsat sukker
-
100% plastikfri
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk mørk chokoladebar 78% kakao (Brasilien), fra afgrøder i Atlantic Tropical Forest. Specialitet med en høj procentdel kakao, uden tilsat sukker eller sødestoffer, som samtidig balanceres af aromaerne.
Indikation
Økologisk chokolade lavet med kakao af sorten Forastero.
Blanxart fremstiller udelukkende chokolader med kakao med enkelt oprindelse for at forstærke det unikke ved hver af opskrifterne. Efter Bean-to-bar-processen styrer Blanxart hele processen: fra udvælgelsen af kakao i små plantager, den håndværksmæssige langsom-ristning i vores faciliteter til emballagen af chokoladebaren.
Indtagningsmode
Følgende ansigtsrækkefølge anbefales for at nyde hele denne tablets personlighed: Observer dens farve og lysstyrke. Duft og opdag de første nuancer. Bryd den op og hør et rent knas. Smag på det og identificer aromaerne fuldt ud
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Det anbefales at opbevare på et køligt, tørt sted mellem 15 og 18ºC. I betragtning af produktets kvaliteter, undgå køleskabet, hvis det er muligt. Mørk chokolade har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingen.
Ingredienser
Kakao*, Vegetabilsk fiber* (agave) (22%), Kakaosmør*, Kakaopulver*. Kakao: 78% minimum.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi528 Kcal
-
Lipid fedt45.2 G
-
Mættede fedtsyrer28.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.6 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner7.7 G
-
Salt0.01 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.