Glutenfri mørk chokoladeæg med hasselnøddekerner
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Probios Dark Chocolate Egg er et traditionelt økologisk mørk chokoladeæg, lavet med kakao og lækre hasselnøddekorn.
Indikation
Probios påskeæg indeholder den autentiske smag og ugentlige aroma af kakao.
At vælge dem og give dem som gaver betyder at bidrage til at støtte den indfødte dyrkning af kakaoplanter og principperne om fair trade.
Kakaobønnerne forvandles i Italien, hvor fint økologisk rørsukker tilsættes for at forstærke den umiskendelige smag af den udvalgte råvare.
Garanteret glutenfri, alle Probios påskeæg er pakket i indpakning, der kan kasseres i papirindsamlingen og fås i 200g format.
Med overraskelse indeni!
Forholdsregler
Kan indeholde spor af:
- Jordnødder
- Mælk
- Nødder
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted mellem 16°C og 18°C.
Ingredienser
Kakao: 60% min.*kakaomasse, *rørsukker, *kakaosmør, *HASSELNØDDE korn 9%, emulgator: *SOJA-lecithin.
*biologisk.
Certifikat
EU/Ikke-EU landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi598 Kcal
-
Lipid fedt44 G
-
Mættede fedtsyrer25 G
-
Kulhydrater / kulhydrater41 G
-
Sukker40 G
-
Proteiner6.7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.