Glutenfrit mælkechokoladeæg med hasselnøddekerner
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Probios traditionelle mælkechokoladeæg er et klassisk økologisk mælkechokoladeæg, lavet med kakao, sødmælk og lækre hasselnøddekorn.
Indikation
Alle Probios påskeæg indeholder den autentiske smag og ugentlige aroma af kakao.
At vælge dem og give dem som gaver betyder at bidrage til at støtte den indfødte dyrkning af kakaoplanter og principperne for fair trade.
Kakaobønnerne forvandles i Italien, hvor fint økologisk rørsukker tilsættes for at forstærke den umiskendelige smag af den udvalgte råvare. Garanteret glutenfri, alle Probios påskeæg er pakket i indpakning, der kan kasseres i papirindsamlingen og fås i 200g format.
Med overraskelse indeni!
Forholdsregler
Kan indeholde spor af:
- Jordnødder
- Soja
- Nødder
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted mellem 16°C og 18°C.
Ingredienser
*rørsukker, *sædmælkpulver 26%, *kakaosmør, *kakaomasse, *HASSELNØDDE korn 9%, emulgator: *SOJA-lecithin, *vaniljeekstrakt.
*biologisk.
Certifikat
EU/Ikke-EU landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi572 Kcal
-
Lipid fedt38 G
-
Mættede fedtsyrer20 G
-
Kulhydrater / kulhydrater47 G
-
Sukker46 G
-
Proteiner9.4 G
-
Salt0.2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.