Økologisk smeltende chokolade
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fair trade
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne mørke chokoladedessert er et must-have til gourmetkøkken med 63 % økologisk og fair trade kakao. Chokoladebaserede kager vil få en ny dimension med blandingen af nationale varianter fra Ecuador og styrken af Elfenbenskystens chokolade.
Indtagningsmode
Tilberedning i mikrobølgeovn anbefales: Bræk tabletten i små stykker i en mikrobølgesikker glasbeholder. Opvarm i et minut ved 500w. Fjerne. Opvarm igen i 30 sekunder ved 500 w. Blande. Gentag operationen om nødvendigt.
Sammenblanding i bain-marie: Bræk tabletten i små stykker. Læg en stor gryde vand og en lille sammen med chokoladen. Varm op ved lav varme uden at koge vandet. Så snart chokoladen begynder at smelte, røres jævnligt.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk, sesam og gluten.
Ingredienser
Kakaomasse* fra Ecuador og Elfenbenskysten (56%), rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: sojalecithin (ikke-GMO)*. (63% minimum kakao).
(*) fra økologisk landbrug.
Certifikat
IT-BIO-014
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi566 Kcal
-
Lipid fedt39 G
-
Mættede fedtsyrer23 G
-
Kulhydrater / kulhydrater42 G
-
Sukker35 G
-
Kostfibre8.2 G
-
Proteiner8 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.