Mælkechokolade og økologisk kokos
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Fair trade
-
Ingen palmeolie
-
Bio-øko
Beskrivelse
De revne kokosspåner gifter sig med fondanten for at give den bedste mælkechokolade. Chokolade er en lækker mad hjemmehørende i Amerika, som vores forfædre betragtede som "gudernes mad."
Indikation
Chokolade indeholder kraftige antioxidanter kaldet phenoler (stoffer, der hjælper med at bekæmpe nogle problemer, såsom ophobning af lipoproteiner i arterierne).
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af frugt med skræl og gluten.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (18°C - 20°C), tørt og lugtfrit.
Ingredienser
Rørsukker*, sødmælkspulver, kakaosmør*, revet kokosstykker* (10%), kakaomasse* (8,9%), emulgator (sojalecithin), vaniljesmag.
(*) produkter fra Fair Trade.
Certifikat
IT-BIO-014
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi507 Kcal
-
Lipid fedt32 G
-
Mættede fedtsyrer19.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater45.7 G
-
Sukker44.6 G
-
Kostfibre1.5 G
-
Proteiner8.2 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.