Mørk chokolade 89% Brazil Eco
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Nul spild
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk mørk chokoladebar 89% kakao (Brasilien), fra afgrøder i den atlantiske tropiske skov. Specialitet med en høj procentdel kakao.
Indikation
Økologisk, vegansk og glutenfri chokolade. Lavet med kakao af sorten Trinitario.
Blanxart fremstiller chokolader udelukkende med kakao med enkelt oprindelse, for at fremhæve det unikke ved hver af opskrifterne. Efter Bean-to-bar- processen styrer Blanxart hele processen: fra udvælgelsen af kakao i små plantager, den håndværksmæssige langsom-ristning i vores faciliteter til emballagen af chokoladebaren.
Smagsnote: Harmonisk. En gave af fusion af frugtagtige noter, der minder om røde frugter, et let strejf af krydderi og vegetabilske nuancer med noter af te.
Indtagningsmode
Følgende ansigtsrækkefølge anbefales for at nyde hele denne tablets personlighed: Observer dens farve og lysstyrke. Duft og opdag de første nuancer. Bryd den op og hør et rent knas. Smag på det og identificer aromaerne fuldt ud.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Det anbefales at opbevare på et køligt, tørt sted mellem 15 og 18ºC. I betragtning af produktets kvaliteter, undgå køleskabet, hvis det er muligt. Mørk chokolade har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingen.
Ingredienser
Kakao*, sukker*, kakaosmør*. Kakao: 89% minimum.
(*)Økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug uden for EU
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.