Mørk chokolade med kokossukker, hindbær og açaí 70%
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
100% plastikfri
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk mørk chokoladebar 70% kakao med hindbær, acai og sødet med kokossukker. Specialitet med en høj procentdel kakao.
Indikation
Økologisk chokolade lavet på fin kakao fra sorten Forastero.
Blanxart fremstiller udelukkende chokolader med kakao med enkelt oprindelse for at forstærke det unikke ved hver af opskrifterne. Efter Bean-to-bar- processen styrer Blanxart hele processen: fra udvælgelsen af kakao i små plantager, den håndværksmæssige langsom-ristning i vores faciliteter til emballagen af chokoladebaren.
Indtagningsmode
Det anbefales at smage det til i de små portioner, som tabletten præsenterer.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Det anbefales at opbevare på et køligt, tørt sted mellem 15 og 18ºC. I betragtning af produktets kvaliteter, undgå køleskabet, hvis det er muligt. Mørk chokolade har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingen.
Ingredienser
Kakao*, kokossukker* (30 %), kakaosmør*, hindbærpulver* (1 %) og açaí-pulver* (0,5 %). Kakao 70% minimum.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi537 Kcal
-
Lipid fedt38.5 G
-
Mættede fedtsyrer24.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater34.3 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner27.3 G
-
Salt0.08 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.