Mørk chokolade til økologiske desserter
200 G
Altereco Organic Dark Chocolate for Desserts er en 50% mørk chokolade til desserter fra Alto Huayabamba, der giver dig mulighed for at vige pladsen for sødme og frådseri. Dens intense og frugtagtige noter vil nemt forbedre dine opskrifter.
Se beskrivelse
Produktværdier
-
Fair trade
-
Bio-øko
Beskrivelse
Altereco Organic Dark Chocolate for Desserts er en 50% mørk chokolade til desserter fra Alto Huayabamba, der giver dig mulighed for at vige pladsen for sødme og frådseri. Dens intense og frugtagtige noter vil nemt forbedre dine opskrifter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge i kager.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af mælk, nødder og soja.
Lagringsbetingelser
Opbevares koldt (16-18 °C) og sek.
Ingredienser
Økologisk rørsukker, Økologisk kakaopasta (Peru), Økologisk kakaosmør, Økologisk vaniljestang. Kakao: 50% minimum.
Certifikat
FR-BIO-001
SKU: LP-0124804
BSUG4W42VAM
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi557 Kcal
-
Lipid fedt35 G
-
Mættede fedtsyrer21 G
-
Kulhydrater / kulhydrater54 G
-
Sukker49 G
-
Kostfibre5.6 G
-
Proteiner3.7 G
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.