Nicaragua mørk chokolade 85% Eco
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
100% plastikfri
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk mørk chokoladebar 85% kakao (Nicaragua), fra Bosavás Naturreservat. Specialitet med en høj procentdel kakao med ædle ingredienser. Dens intensitet afbalanceres af en mangfoldighed af kakaoaromaer, som opfattes takket være den håndværksmæssige produktion.
Indikation
Denne chokolade er kendetegnet ved en intens blomstret note, ledsaget af citruspræg, såsom appelsin; citron og ananas. Alt dette harmonerer perfekt med vegetabilske og nøddeagtige noter. Økologisk chokolade lavet på fin kakao af sorten Trinitario.
Blanxart fremstiller chokolader udelukkende med kakao med enkelt oprindelse, for at fremhæve det unikke ved hver af opskrifterne. Efter Bean-to-bar- processen styrer Blanxart hele processen: fra udvælgelsen af kakao i små plantager, den håndværksmæssige langsom-ristning i vores faciliteter til emballagen af chokoladebaren.
Smagsnote: Intense blomsternoter. Citruspræg af citron og appelsin. De nødde- og grøntsagsnoter er den perfekte ledsager til en harmonisk finish.
Indtagningsmode
Følgende ansigtsrækkefølge anbefales for at nyde hele denne tablets personlighed: Observer dens farve og lysstyrke. Duft og opdag de første nuancer. Bryd den op og hør et rent knas. Smag på det og identificer aromaerne fuldt ud
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Det anbefales at opbevare på et køligt, tørt sted mellem 15 og 18ºC. I betragtning af produktets kvaliteter, undgå køleskabet, hvis det er muligt. Mørk chokolade har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingen.
Ingredienser
Kakao*, Sukker*, Kakaosmør*. Kakao 85% minimum.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi583 Kcal
-
Lipid fedt47.2 G
-
Mættede fedtsyrer29.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater21.7 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner16.1 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.