Peru mørk chokolade 100% Eco
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
100% plastikfri
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk kakaopasta 100% kakao (Peru), fra Alto Piura-regionen. Det er Blanxart-specialiteten med den højeste procentdel af kakao, kendetegnet ved dens renhed.
Indikation
Lavet med fin kakao af sorten Criollo. Den skiller sig ud for tilstedeværelsen af en intens citrusnote sammen med vegetabilske og jordiske nuancer.
Blanxart fremstiller udelukkende chokolader med kakao med enkelt oprindelse for at forstærke det unikke ved hver af opskrifterne. Efter Bean-to-bar-processen styrer Blanxart hele processen: fra udvælgelsen af kakao i små plantager, den håndværksmæssige langsom-ristning i vores faciliteter til emballagen af chokoladebaren.
Smagsnote: Intens citrusnote sammen med vegetabilske og jordagtige nuancer. Bløde noter af tørret frugt kombineret med et kraftfuldt kakaoresultat.
Indtagningsmode
Følgende ansigtsrækkefølge anbefales for at nyde hele denne tablets personlighed: Observer dens farve og lysstyrke. Duft og opdag de første nuancer. Bryd den op og hør et rent knas. Smag på det og identificer aromaerne fuldt ud.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, mælk og soja.
Lagringsbetingelser
Det anbefales at opbevare på et køligt, tørt sted mellem 15 og 18ºC. I betragtning af produktets kvaliteter, undgå køleskabet, hvis det er muligt. Mørk chokolade har en holdbarhed på 2 år fra fremstillingen.
Ingredienser
Kakao*. Minimum 100% kakao.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi598 Kcal
-
Lipid fedt53 G
-
Mættede fedtsyrer33.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater7.4 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner0.2 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.