agar pulver
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk agar agar vegetabilsk gelatinepulver fra SaludViva. Den er ideel til stabilisering og gelering af både salte og søde opskrifter. Det er et meget godt alternativ til dyrebaserede gelatiner.
Indikation
Det er et gelatinøst stof udvundet af alger af slægten Gelidium og/eller Gracilaria med et højt fiberindhold, let at fordøje, regulerer tarmpassagen, tilfører mineraler og hjælper med at fjerne surhed i maven.
Det bruges til at gelere alle typer præparater såsom puréer, pates, gryderetter, is toppings, yoghurt, det er en meget brugt ingrediens til at lave veganske oste mv.
- Absorberer op til 20 gange sin vægt.
- Det virker ved lave koncentrationer.
- Geler over et bredt pH-område.
- Det er opløseligt i varmt vand, og når det er afkølet og geleret, bevarer det sin struktur op til 70-85ºC uden at smelte.
- Den er lugtfri og smagløs.
Indtagningsmode
Det anbefales at blande 2 g agar-agar i 100 ml kold væske. Opvarm over lav varme og kog i 1 til 2 minutter under konstant omrøring. Hvis det er en kold tilberedning, så lad den køle lidt af og tilsæt så de øvrige ingredienser lidt efter lidt. Optimal gelering opnås efter ca. 3 timer i køleskabet. Husk, at 2 g agar-agar-pulver (1 teskefuld) svarer til ca. 6 ark animalsk gelatine.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (under 18ºC), tørt, beskyttet mod sollys og isoleret fra jorden.
Ingredienser
Agar agar pulver* (100 %)
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-020-CV
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi354 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.005 G
-
Kulhydrater / kulhydrater80.7 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre7.7 G
-
Proteiner1 G
-
Salt0.45 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.