Porto Muiños
Alger Agar Agar fibre
17,41 kr.
Tarvitsetko apua?

Alger Agar Agar fibre

20 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Tang Agar Agar Strips fra Porto Muiños er havets gelé. Det bruges som fortykningsmiddel, stabilisator og geleringsmiddel i: syltetøj, gelé, juice, kompotter, kager, vanillecreme, cremecreme, is, mayonnaise og andre saucer. Den skiller sig ud for sit høje fiberindhold og er rig på mineraler som natrium, kalium, calcium og magnesium.
Se beskrivelse
17,41 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • 100% naturligt produkt

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (1)

Beskrivelse

Tang Agar Agar Strips fra Porto Muiños er havets gelé. Det bruges som fortykningsmiddel, stabilisator og geleringsmiddel i: syltetøj, gelé, juice, kompotter, kager, vanillecreme, cremecreme, is, mayonnaise og andre saucer. Den skiller sig ud for sit høje fiberindhold og er rig på mineraler som natrium, kalium, calcium og magnesium.

Indtagningsmode

Hydration : Til at indtage naturligt i supper og salater. Anbring agar-agarfibrene i varmt vand (50oC / 122oF). Efter 20 minutter får den en fibrøs tekstur. Efter 2-3 timer gelatinøs.

Tilberedning : Bruges som geleringsmiddel og/eller fortykningsmiddel. Kog agar-agarfibrene i 4 minutter under omrøring for at lette opløsningen. Når det er opløst, lad det køle af. Agar agar gelatine bevarer sin tekstur ved stuetemperatur.

  • Meget blød tekstur 0,8 g / 500 ml (0,16%)
  • Blød tekstur 1,5 g / 500 ml (0,3 %)
  • Hård tekstur 5 g / 500 ml (1 %)
  • Meget hård tekstur 7 g / 500 ml (1,4%)

Forholdsregler

Dette produkt er egnet til den brede offentlighed, undtagen : spædbørn og småbørn.

Lagringsbetingelser

Opbevares hermetisk på et køligt, tørt sted ved temperaturer mellem 2 og 30ºC. Holdes væk fra enhver lugtkilde. Når den er åbnet, skal den opbevares på et tørt sted og indtages inden bedst før-datoen.

Ingredienser

Agar-agar alger, planteekstrakt af marin oprindelse, Gelidium cartilagineum.

SKU: LP-0003188
BM8FVW4SO8U

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    188 Kcal
  • Lipid fedt
    0.5 G
  • Mættede fedtsyrer
    0.1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    2.7 G
  • Sukker
    0.5 G
  • Kostfibre
    85 G
  • Proteiner
    0.5 G
  • Salt
    0.45 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

1 spørgsmål

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.