Alger Agar Agar fibre
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
Beskrivelse
Tang Agar Agar Strips fra Porto Muiños er havets gelé. Det bruges som fortykningsmiddel, stabilisator og geleringsmiddel i: syltetøj, gelé, juice, kompotter, kager, vanillecreme, cremecreme, is, mayonnaise og andre saucer. Den skiller sig ud for sit høje fiberindhold og er rig på mineraler som natrium, kalium, calcium og magnesium.
Indtagningsmode
Hydration : Til at indtage naturligt i supper og salater. Anbring agar-agarfibrene i varmt vand (50oC / 122oF). Efter 20 minutter får den en fibrøs tekstur. Efter 2-3 timer gelatinøs.
Tilberedning : Bruges som geleringsmiddel og/eller fortykningsmiddel. Kog agar-agarfibrene i 4 minutter under omrøring for at lette opløsningen. Når det er opløst, lad det køle af. Agar agar gelatine bevarer sin tekstur ved stuetemperatur.
- Meget blød tekstur 0,8 g / 500 ml (0,16%)
- Blød tekstur 1,5 g / 500 ml (0,3 %)
- Hård tekstur 5 g / 500 ml (1 %)
- Meget hård tekstur 7 g / 500 ml (1,4%)
Forholdsregler
Dette produkt er egnet til den brede offentlighed, undtagen : spædbørn og småbørn.
Lagringsbetingelser
Opbevares hermetisk på et køligt, tørt sted ved temperaturer mellem 2 og 30ºC. Holdes væk fra enhver lugtkilde. Når den er åbnet, skal den opbevares på et tørt sted og indtages inden bedst før-datoen.
Ingredienser
Agar-agar alger, planteekstrakt af marin oprindelse, Gelidium cartilagineum.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi188 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2.7 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre85 G
-
Proteiner0.5 G
-
Salt0.45 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.