bagepulver
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
La Barraca bagepulver er et lugtfrit pulver, der er hvidt eller cremefarvet og har en sur smag. Det bruges som hævemiddel til meldeje, dej og svamp til tortillas. Det bruges også i svampekager, muffins, tærter, fritter, dej, empanada-deje, churros og kager generelt.
Indtagningsmode
- Bagværk generelt: For hver 400 g mel tilsættes 16 g (1 pose) gær.
- Svampe, kager og muffins: For hver 250 g mel tilsættes 8 g (1/2 kuvert) gær.
- Frittere: For hver 300 g mel tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
- Deje til empanadas og churros: For hver 500 g mel tilsættes 16 g (1 pose) gær.
- Sigøjnerarm: For hver 200 g mel tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
- Omeletter: For hvert 3 æg tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
- Paneret: For hver 250 g mel tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
Disse doseringer er vejledende og kan variere afhængigt af opskriften.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys. Under korrekte opbevarings- og konserveringsforhold, holdbarhed: 3 år.
Ingredienser
Hævemidler: Glucono delta lactone E-575 og natriumhydrogencarbonat E-500ii, majsmel og surhedskorrigerende middel: Monopaliumtartrat E-336i.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi250 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater21 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
Salt16.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.