La Barraca
bagepulver
14,08 kr.
Tarvitsetko apua?

bagepulver

4 konvolutter - 16G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
La Barraca bagepulver er et lugtfrit pulver, der er hvidt eller cremefarvet og har en sur smag. Det bruges som hævemiddel til meldeje, dej og svamp til tortillas. Det bruges også i svampekager, muffins, tærter, fritter, dej, empanada-deje, churros og kager generelt.
Se beskrivelse
14,08 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Uden gluten

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

La Barraca bagepulver er et lugtfrit pulver, der er hvidt eller cremefarvet og har en sur smag. Det bruges som hævemiddel til meldeje, dej og svamp til tortillas. Det bruges også i svampekager, muffins, tærter, fritter, dej, empanada-deje, churros og kager generelt.

Indtagningsmode

  • Bagværk generelt: For hver 400 g mel tilsættes 16 g (1 pose) gær.
  • Svampe, kager og muffins: For hver 250 g mel tilsættes 8 g (1/2 kuvert) gær.
  • Frittere: For hver 300 g mel tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
  • Deje til empanadas og churros: For hver 500 g mel tilsættes 16 g (1 pose) gær.
  • Sigøjnerarm: For hver 200 g mel tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
  • Omeletter: For hvert 3 æg tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.
  • Paneret: For hver 250 g mel tilsættes 8 g (1/2 pose) gær.

Disse doseringer er vejledende og kan variere afhængigt af opskriften.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod lys. Under korrekte opbevarings- og konserveringsforhold, holdbarhed: 3 år.

Ingredienser

Hævemidler: Glucono delta lactone E-575 og natriumhydrogencarbonat E-500ii, majsmel og surhedskorrigerende middel: Monopaliumtartrat E-336i.

SKU: LP-0201894
OR5BWV0T

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    250 Kcal
  • Lipid fedt
    G
  • Mættede fedtsyrer
    G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    21 G
  • Sukker
    G
  • Kostfibre
    G
  • Proteiner
    G
  • Salt
    16.5 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.