Bifidus Yoghurt Fermentering
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Fermenteringspulver til fremstilling af Natali Yoghurtfermenteret dessert lavet i henhold til vores anbefalinger garanterer indtagelsen af denne dosis "bifidus". Den dobbelte dosispose giver dig mulighed for at lave 8 fermenterede desserter.
Indikation
For at drage fordel af en positiv effekt på tarmfloraen anbefales det at indtage en daglig dosis på mellem 1 og 5 milliarder probiotiske bakterier. Bifidobakterier er gavnlige bakterier for vores helbred, der endda bekæmper andre potentielt skadelige bakterier. Probiotikaindtag hjælper os ikke kun med at opretholde sundheden i vores tarmmikrobiota, men de kan blandt andet også forbedre optagelsen af næringsstoffer.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge 1/2 liter animalsk mælk (til én dosis af brevet).
Tilberedningstid: 2 min.
Fermentering: 8 timer i gennemsnit i en yoghurtmaskine (se producentens anvisninger for inkubationstiden afhængigt af yoghurtmaskinen).
Brug helt rene redskaber. Opløs gæringen i 2 spsk mælk og hæld derefter gradvist den resterende mælk i. Tilsæt efter dine opskrifter, sukker, marmelade, smagsstoffer... Hæld i krukker og sæt i yoghurtmaskinen i gennemsnitligt 8 timer. Når du er færdig, skal du sætte den i køleskabet og lade den køle af i et par timer, før du prøver den.
Lagringsbetingelser
Opbevar helst under +18 °C for bedre gæringseffektivitet. Fermenterede desserter kan opbevares i 2 til 3 dage i køleskabet.
Ingredienser
Økologisk mælkepulver, Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi316 Kcal
-
Lipid fedt13 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.1 G
-
Sukker46 G
-
Proteiner30 G
-
Salt0.49 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
5 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.