brownie blanding
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Ingen sødemidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Lækre chokoladebrownies, hurtige og nemme at tilberede, og kun sødet med maltose og dextrose. Frusanos glutenfri brownies bages og serveres på ingen tid, uanset om det er til uventede besøg, familiefester eller for at distrahere din appetit.
Indikation
På emballagen kan du finde forskellige måder at tilberede brownies på (vegansk, lavt laktose).
Indtagningsmode
Det anbefales, hvis du ønsker en klassisk brownie at tilføje til blandingen: 2 æg, 175 g blødt smør og 175 ml mælk.
Hvis du vil have det vegansk: 175g blød margarine og 150ml havredrik (eller sojadrik).
Forberedelse:
1. Forvarm ovnen til 175°C (over-/undervarme) og smør en bradepande (ca. 25 cm springform).
2. Hæld posens indhold i en skål, bland det med æg, blødgjort smør og mælk, indtil du får en blød dej.
(Til den veganske tilberedning skal du tilføje den bløde margarine og havre- eller sojadrikken og røre, indtil den er glat.)
3. Kom derefter blandingen i den smurte form og glat den.
4. Bages i cirka 25 minutter (i medium højde).
5. Lad afkøle på en rist og skær i stykker.
For en mere intens chokoladesmag: Hak en stang Frusano mørk chokolade (vegansk) eller en stang Frusano mælkechokolade fint og tilsæt den til dejen.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder, soja og sesam.
Ingredienser
Dehydreret økologisk glukosesirup, Økologisk rismel, Økologisk kakaopulver (9%), Fortykningsmiddel: Økologisk johannesbrødmel, Havsalt.
Certifikat
DE-OKO-007, DE-OKO-037
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi383 Kcal
-
Lipid fedt1.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater83 G
-
Sukker43 G
-
Kostfibre4.1 G
-
Proteiner5.9 G
-
Salt0.19 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.