Æg Madeleines
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Fremstillet i frankrig
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Céliane glutenfri æggemuffins er den traditionelle muffin genopfundet uden gluten eller mejeriprodukter. Ideel til dine gourmetudflugter!
Indikation
Céliane dyrker en passion for glutenfri, sund og gourmetkøkken. Deres opskrifter er inspireret af fransk tradition og kulinariske trends.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som snack eller til morgenmad.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Æg* (23,7%), solsikkeolie*, let rørsukker*, rismel*, kartoffelstivelse*, honning*, rissirup*, mandelpulver*, majsstivelse*, emulgator: lecithiner (solsikke), fortykningsmidler: guargummi * og xanthangummi, bagepulver: natriumcarbonater og calciumphosphater, havsalt, koncentreret acerolajuicepulver*, maltodextrin*. *Ingredienser fra økologisk landbrug.
Certifikat
ECOCERT FR-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi474 Kcal
-
Lipid fedt27.6 G
-
Mættede fedtsyrer3.3 G
-
Kulhydrater / kulhydrater50.7 G
-
Sukker27.3 G
-
Kostfibre0.9 G
-
Proteiner5.1 G
-
Salt0.97 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.