Glutenfri muffins
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden laktose
Beskrivelse
Disse traditionelle spanske muffins er lækkert rige og har en blød og luftig konsistens. Denne glutenfri muffinopskrift er en sand klassiker af alle spanske bagerier.
Indtagningsmode
Nyd dem når som helst på dagen, som morgenmad, snack eller endda som dessert. De kan også nydes med et fyld efter eget valg, skær dem blot i halve og tilføj din favorit topping. Fra chokoladepålæg til jordbær- eller abrikosmarmelade passer de alle sammen perfekt!
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja, lupin og nødder.
Laktose- og hvedefri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Æg*, sukker, solsikkeolie med højt olieindhold, majsstivelse, rismel, kartoffelstivelse, fugtighedsbevarende middel: sorbitol; majsmel, glucosesirup, risstivelse, æggehvidepulver, emulgator: monoglycerider og diglycerider af fedtsyrer; vegetabilsk fiber (citrus), fortykningsmidler: guargummi, xanthangummi; hævemidler: dinatriumdiphosphat, natriumhydrogencarbonat; salt, naturlige aromaer.
*Æg fra kyllinger opvokset på jorden.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi402 Kcal
-
Lipid fedt19 G
-
Mættede fedtsyrer2.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater53 G
-
Sukker27 G
-
Kostfibre2.7 G
-
Proteiner4.2 G
-
Salt0.52 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.