xanthangummi
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
xanthangummi anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner0
-
4 stjerner1
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Også kaldet Xanthan Gum, det er et kulhydrat, der opnås industrielt fra dextrose gæret af en bakterie af Xanthomonas-familien og præsenteres i form af et fint pulver.
Indikation
Dens geleringsstyrke er 100 gange større end gelatine. Ernæringsmæssigt giver det ikke fedt, det er et rent kulhydrat i form af opløselige og ufordøjelige fibre, som optager vand, når de passerer gennem fordøjelsessystemet. Det er derfor, mange mennesker bruger xanthangummi til at øge fiberindtaget i deres kost.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge i juice og drikkevarer: for at give krop til drinks og frugtjuice. Når de indeholder frugtkødpartikler, hjælper inklusiv xanthangummi med at opretholde suspensionen og giver den et bedre udseende.
Det anbefales til brug i saucer og dressinger: for at give stabilitet til emulsioner bruges det i vid udstrækning til fremstilling af salatdressinger.
Det anbefales til brug i kager og bagerier: for at øge vandretentionen under bagning og opbevaring og dermed øge holdbarheden af brød, slik og kølede deje.
Det anbefales at bruge som æg-erstatning: i nogle tilfælde bruges det også med det formål at reducere æggehvideindholdet uden at påvirke produktets udseende og smag.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Ingredienser
Xanthangummi.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi320 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater77.5 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre77.5 G
-
Proteiner6 G
-
Salt3.7 G
-
Calcium2000 Mg
-
Magnesium60 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.