Økologisk muslingepaté
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Pan do Mar muslingeterrinen lavet med muslinger af arten Mytilus Galloprovincialis fra certificeret økologisk akvakultur og indsamlet i FAO-zone 27.IX.a.
Indikation
Økologiske muslinger dyrkes af håndværksfiskere i det dybe, krystalklare vand i Ría de Arousa, Galicien, på Spaniens nordvestkyst, ved hjælp af reb ophængt under flydende træflåder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Muslingekød** 66,7%, løg* 9,8%, rød peber* 9,5%, olivenolie* 5,1%, eddike* 4%, kartoffelflager* 2,8%, kartoffelstivelse* 1%, sød paprika* 0,6%, hvidløg* 0,3 %, varm paprika* 0,2 %. **fra økologisk jordbrug *fra økologisk jordbrug
Certifikat
Spansk myndighed for kontrol med økologisk produktion: CRAEGA-ES-ECO-022-GA. Fremstillet i overensstemmelse med den europæiske forordning for økologisk produktion 2018/848 art. 30.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi137 Kcal
-
Lipid fedt8.2 G
-
Mættede fedtsyrer1.31 G
-
Kulhydrater / kulhydrater7 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre1.6 G
-
Proteiner10.1 G
-
Salt1.03 G
-
Enkelumættede fedtsyrer5.69 G
-
Flerumættede fedtsyrer0.74 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.