Mandelcreme med fermenteret hud
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Upasteuriseret
-
Bio-øko
Beskrivelse
Variet fermenteret mandelcreme med skind er en fermenteret nøddepuré, rig på probiotika. Fermentering forbedrer dets næringsindhold, hvilket gør dets proteiner og fibre mere fordøjelige. Med en let syrlig smag bruges de som smørepålæg eller som ingrediens i tilberedning af saucer, dressinger, cremer, smoothies, is...
Indtagningsmode
Det anbefales at smage efter ønske fra forbrugeren som smørepålæg eller som ingrediens i tilberedning af forskellige søde og salte opskrifter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af sesam, jordnødder og andre nødder.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Mandel* uden skind, vegetabilsk probiotisk gæring.
(*) Økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi607 Kcal
-
Lipid fedt53.01 G
-
Mættede fedtsyrer5.08 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3.9 G
-
Sukker3.5 G
-
Kostfibre12.6 G
-
Proteiner22.34 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.