Amazake brune ris
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
-
Til at bruge som dessert med frugt, eller blot putte en skefuld i munden
Para utilizar como sobremesa com fruta, ou simplesmente meter um colher à boca
Oversat fra naturitas.pt
Se originalen
Amazake brune ris anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Brune ris amasake fra La Finestra Sul Cielo, ideel til at blive indtaget som dessert eller tilsætning af frugt, frugtmarmelade, hasselnøddecreme eller mandelcreme.
Indikation
Brune ris amasake er en sød og lækker creme. Den kan også bruges som base til tilberedning af budding eller slik. Gæringen af kornene udføres ved at tilsætte koji, en naturlig gæring, der omdanner de kogte ris til denne lækre creme, uden brug af kunstige enzymer. Amasake på La Finestra sul Cielo er lavet efter den japanske håndværksmetode. Pasteuriseret produkt.
Ingredienser
Vand, brune ris (27%), Koji, havsalt
Certifikat
CZ-BIO-001 EU/NON-EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi147 Kcal
-
Lipid fedt0.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater30 G
-
Sukker19 G
-
Kostfibre2.1 G
-
Proteiner3 G
-
Salt0.2 G
-
Natrium7 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.