Ælt økologisk havre
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Havregryn amasake er en sød og lækker creme. Gæringen af kornene udføres ved at tilsætte koji, en gæring, der omdanner havren til denne lækre creme, uden brug af kunstige enzymer. Amasake på La Finestra sul Cielo er lavet efter den japanske håndværksmetode.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som dessert eller tilføje frugt, frugtmarmelade, hasselnøddecreme eller mandelcreme. Den kan også bruges som base til tilberedning af budding eller slik.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af nødder og sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet og indtages inden for 5 dage.
Ingredienser
Vand, havre* (24%), Koji* (17%) (ris*, aspergillus oryzae), hvidt havsalt (0,2%).
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
CZ-BIO-001
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi141 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater27 G
-
Sukker12 G
-
Kostfibre3 G
-
Proteiner3.6 G
-
Salt0.25 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.