Økologisk lavendelhonning
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Mielar Bio Lavendelhonning høstes hovedsageligt i det nordlige plateau, Aragon og Catalonien. Den er ravgul og blød i konsistensen. Dens aroma og smag er subtil, men lækker. Det er antiseptisk og et godt hjælpemiddel mod lungesygdomme.
Indikation
Honning er en meget energisk fødevare, da den har et højt sukkerindhold, mellem 70 og 80. Med 25 % færre kalorier end konventionelt sukker (saccharose), men mere sødende kraft
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage eller bruge efter forbrugerens smag, kombinere det med dine yndlingsretter og desserter.
Lagringsbetingelser
Når du åbner produktet første gang, skal du sørge for at lukke godt efter brug og opbevare det på et køligt sted.
Ingredienser
Organisk glucose (38%), Organisk fruktose (31%), Organisk smørsyre, Organisk gluconsyre, Organisk æblesyre, Organisk citrus, Organisk oxalsyre, Organisk mælkesyre, Organisk myresyre, Organisk sucrase, Organisk glucosidase, Organisk katalase, Organisk sur fosfatase, Tryptophan organisk, organisk arginin, organisk kaliumsalte, organisk jern, organisk calcium, organisk fosfor, organisk svovl, organisk klor, organisk natrium, organisk magnesium, organisk kobber, organiske tanniner, organiske dextriner, organisk gær
Certifikat
CCPAE (Catalan Council of Organic Agricultural Production)
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.