Se på sød sake til madlavning
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Intet tilsat salt
Beskrivelse
Mirin er en sød madlavningssake, der tilføjer sødme og umami til dine retter. Den store ejendommelighed ved Kenshô mirin er, at det er en hon mirin, hvilket betyder autentisk mirin, det betyder, at alkoholen kommer fra ris, ligesom resten af kensho sakes.
Indikation
Forskellen med sake til madlavning er, at sake er blevet udblødt i månedsvis med sake saku (sake ris) for at give et ekstra punkt umami og sødme.
Indtagningsmode
Det anbefales at give naturlig umami og sødme, fremhæve smagen, mørne kød og fisk og fjerne den overdrevne smag af kød og fisk.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Sake (ris*, vand og koji kin), Sake kasu (ris gæret med alkohol).
(*) Ris fra Ebro-deltaet.
Næringsoplysninger
-
For 15 Milliliter
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9 G
-
Sukker9 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0 G
-
Salt0 G
-
Energisk værdi40 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.