Agavesirup
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
En af de bemærkelsesværdige egenskaber ved økologisk agavesirup er, at selvom dens fruktosekoncentration er høj, er det glykæmiske indeks 25%, hvilket gør det til et reelt alternativ som sødemiddel til raffineret sukker.
Indikation
Det betragtes som et stimulerende middel i fordøjelsessystemet, der forbedrer evnen til at fjerne fedtstoffer og toksiner og stimulerer væksten af tarmmikrobiotaen (præbiotisk). En fordel ved at indtage agave i forhold til sukker er, at det søder mere, og derfor skal du indtage eller bruge mindre sirup end sukker. Derfor har den flere kalorier end sukker. Den er rig på simple kulhydrater som inulin, saccharose og fructose, foruden at den indeholder aminosyrer, calcium, C-vitamin, Niacin og fosfor.
Indtagningsmode
Det anbefales at søde fødevarer.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam, mælk, selleri og sennep.
Ingredienser
Økologisk agavesirup (100%).
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi392 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater98 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre8 G
-
Proteiner0 G
-
Salt0.005 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.