ahornsirup
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Ingen krebsdyr
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ahornen har en let karamelsmag. Ahornsirup kommer fra ahorntræet. Dette producerer en sukkerholdig juice hvert år. Et lækkert plantebaseret alternativ til honning eller råsukkererstatning.
Indikation
Ahornsirup fås fra ahornens saft og udover at søde vores retter har den mange egenskaber.
Det har halvdelen af kalorierne af hvidt sukker, og vi forsyner også vores kost med forskellige mineraler, såsom kalium og calcium, samt vitaminerne B, A og H, folinsyre, riboflavin og zink.
Når vi taler om klasse C i saftsirup, henviser vi til ekstraktionsøjeblikket, og derudover har dens forskellige kvaliteter forskellige organoleptiske egenskaber.
- Grad A er en lys sirup, med en sød og mild smag og har derfor mere glukose og færre mineraler.
- Grad B er mørkere i farven, men uden at nå meget mørke niveauer og med en mellemliggende mængde glukose og mineraler.
- Grad C er den mørkeste farve, mørkebrun og indeholder det mindste niveau af glukose og maksimale mineraler.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Det er lækkert i yoghurt, is, varme eller kolde kornprodukter, vafler, pandekager og frugtsalater. Brug den til at søde kaffe, te og limonade.
Forholdsregler
Ikke beskrevet.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et frisk og tørt sted.
Ingredienser
Ahornsirup* (Canada)
(*) Økologisk landbrug
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.