Klasse A ren ahornsirup
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Bio-øko
Beskrivelse
Ahornsirup er et plantebaseret alternativ til honning. Den er kendt for citronsaftkuren eller master cleanse-diæten, og selvfølgelig som pandekagesirup. Dette sødemiddel er dog meget mere end det. Den kan bruges i makrobiotisk køkken, i bagning og som base til dressinger, saucer og is.
Indikation
Ahorn kommer fra ahorntræet. Hvert år producerer dette træ en sukkerholdig saft. I det canadiske forår udvinder vi denne saft og forvandler den til sirup. Forskellen mellem grad A ahornsirup og grad C ahornsirup? Klasse A har en lysere farve og er især velegnet til toppings og (pandekage)desserter. Du kan ikke lade være med at elske det! Fås også i 500 ml og grad C.
Indtagningsmode
Anbefales til at erstatte flydende sukkerarter, såsom honning og agavesirup, 1 til 1 med ahornsirup. Erstat 100 g hvidt eller pulveriseret sukker med 65 ml ahornsirup.
Lagringsbetingelser
Efter åbning opbevares i køleskabet indtil udløbsdatoen.
Ingredienser
Ahornsirup* (Canada)
(*) Økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi268 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater67.2 G
-
Sukker58 G
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
SaltG
-
NatriumMg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.