Økologisk johannesbrødsirup
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk johannesbrødsirup
Johannesbrødet
I form af en sirup, ideel til garnering af en frugtdessert, toast eller crepes, til brug som et 100% naturligt sødemiddel i køkkenet.
Carob er ligesom kakao rig på tryptofan, en aminosyre-forløber for serotonin, vores hormon af velvære og lykke, så dets forbrug giver os nydelse og en trøstende fornemmelse både i munden og på et følelsesmæssigt plan. I modsætning til kakao indeholder johannesbrød dog ikke theobromin (eller andre stimulerende stoffer), så det er ikke vanedannende. Derfor anbefales det til både børn og voksne.
Ingredienser
Johannesbrød* og Vand.
Certifikat
ES-ECO-013-IB
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi264 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater65.4 G
-
Sukker17.7 G
-
Proteiner3 G
-
Salt0.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.