Hel brun rørsukkermelasse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
100% naturligt produkt
-
Jeg bruger det til kager, og jeg synes, det er af meget god kvalitet.
Lo uso para pastelería y me parece de muy buena calidad.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Hel brun rørsukkermelasse anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hel brunt rørsukker Intracma melasse udvindes altid af sukkerrør, da sukkeret udvundet fra roer har en ubehagelig smag. Det er rørsaften, der fordampes ved opvarmning, så den bevarer sukkerrørens mineraler, sporstoffer og vitaminer, og vi kan betragte den som integreret. Dette bør være vores bedste valg og inkorporere det i kosten i stedet for hvidt sukker så meget som muligt.
Indikation
Rørsukker opnås ved krystallisation af saften fra frugtkødet af sukkerrør. Brunt eller helt rørsukker bevarer alle sine ernæringsmæssige egenskaber, da det ikke er blevet raffineret, og derfor kaldes det også for råsukker. Den har en behagelig smag, med strejf af lakrids og dens tekstur kan være lidt klistret, da den indeholder sukkerrørmelasse. Brunt sukker indeholder alkaliske mineralsalte, der hjælper med at alkalisere vores indre pH.
Indtagningsmode
Det anbefales efter forbrugerens smag.
Ingredienser
Sukkerrør.
saccharose 95%
Luftfugtighed 1,12 %
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.