Kokosblomstsukker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kokospalmesukker. De fås fra den rene saft fra kokosblomsten. Fin karamel smag. Det har et lavt glykæmisk indeks og et højt næringsindhold, hvilket giver mineraler som kalium.
Indikation
Det er et alternativ til rørsukker til at søde varme drikke, cocktails eller desserter og meget velegnet til bagning. Grundlæggende ingrediens i det traditionelle sydøstasiatiske køkken.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage som dagligt sødemiddel, ved tilberedning af desserter mv.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Kokospalmesukker*.
(*) Økologisk landbrug.
Certifikat
DE-OKO-006
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi385 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater93.6 G
-
Sukker88.8 G
-
Kostfibre0.6 G
-
Proteiner1.2 G
-
Salt0.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.