Økologisk kokossukker
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Coconut Sugar Origins Bio er lavet af kokosnødder fra økologisk landbrug og uden GMO'er (genetisk modificerede organismer).
Indikation
Dette kokossukker er opnået fra saften fra kokosnøddetræet, som er kokosplantens cirkulerende væske. Det er et råt og filtreret sødemiddel, uden konserveringsmidler.
Kokossukker er et af de sundeste sødestoffer og et af de bedste alternativer til hvidt sukker og kunstige sødestoffer. Da den er en meget alsidig ingrediens med en unik smag, giver den et særligt strejf af karamel til enhver type opskrift.
Det, der gør dette alternativ til konventionelt sukker mere interessant, er, at det er ernæringsmæssigt rigere med næringsstoffer som jern, zink, calcium og kalium, samt nogle antioxidanter.
Derudover indeholder kokossukker en fiber kaldet inulin, der kan bremse glukoseabsorptionen og kan forklare, hvorfor kokossukker har et lavere glykæmisk indeks end konventionelt sukker.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge det som et alternativ til konventionelt sukker i opskrifter på kager, desserter, granolaer, grød og endda i salte opskrifter.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af soja, sesamfrø, jordnødder, trænødder, sulfitter og svovldioxid.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Kokossukker fra Økologisk Jordbrug.
Certifikat
PT-BIO-02
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi392 Kcal
-
Lipid fedt1.9 G
-
Mættede fedtsyrer1.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater91.9 G
-
Sukker88.3 G
-
Kostfibre2 G
-
Proteiner1.9 G
-
Salt0.6 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.