Økologisk kokossukker
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
Beskrivelse
Hvad er kokossukker?
Økologisk kokossukker er et lækkert og sundt alternativ til sukker.
Kokossukker laves ved at koge saften af kokosblomsten, indtil det bliver en karamel, som derefter lufttørres og vendes i sukker. Sukkeret filtreres derefter gennem et net for at skabe et fint granulat. Med sin rige karamelsmag er den ideel til at blive brugt som dessertingrediens eller til at søde varme drikke, bagværk og meget mere.
Hvilke fordele har kokossukker?
- Velegnet til diabetikere (uden at misbruge dets forbrug)
- Lavt glykæmisk niveau, som styrer blodsukkerniveauet
- Fremmer knoglevækst takket være dets bidrag af fosfor og calcium
- Fremmer muskelvækst takket være det kalium, det indeholder
- Holder nervesystemet i en rolig tilstand
- Reducerer hypertension
- Fremmer blodgennemstrømningen
Forholdsregler
Kan indeholde spor af: Sesam, nødder, soja, mælk og dets derivater.
Ingredienser
Kokossukker*.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi590 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater96.6 G
-
Sukker95.2 G
-
Proteiner1.7 G
-
Salt0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.