Birkesukker
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Kosher
-
Halal
Beskrivelse
Birkesukker er et birkebarksukker, der har en lang række gavnlige virkninger på den menneskelige krop.
Indikation
Dette naturlige sødemiddel er en god allieret til at bekæmpe huller. Det anses for at være et ikke-cariogent sukker og har stærkt anbefalede gavnlige sundhedseffekter. Birkesukker metaboliseres ikke gennem insulin (det er velegnet til diabetikere), og hjælper med at sænke sukkerniveauet. Dets glykæmiske indeks (GI) er meget lavt (7) og tilfredsstiller samtidig kroppen med energi (2,4 kcal/g).
Birkesukker kan indtages, når der er en candida-infektion. Derudover alkaliserer det kroppen og hjælper fordøjelsen. Birkesukker neutraliserer syrerne i tandplak og fremmer remineralisering af emalje. Det bidrager til at styrke hele knoglestrukturen i kroppen og styrker immunforsvaret.
Birkesukker har en stor lighed og smag til traditionelt sukker. Det har en krystallinsk sammensætning, hvid i farve, der ligner bordsukker. Ved indtagelse i sin rene form får du en fantastisk fornemmelse af friskhed i munden. Denne forfriskende effekt skyldes, at birkesukker, når det opløses i munden, kraftigt afkøler tungen. Birkesukker har fødevaretilsætningskoden E 967, også kendt som Xylitol, hvilket er den samme kategori som mannitol, maltitol eller sorbitol, fra gruppen af "polyoler". Det skal bemærkes, at birkesukker i modsætning til andre polyoler har et stort antal gavnlige virkninger på den menneskelige krop. Dette naturlige sødemiddel er en god allieret til at bekæmpe huller i tænderne. Det betragtes som et ikke-cariogent sukker. Derfor kan det konstateres, at birkesukker har stærkt anbefalede gavnlige helbredseffekter.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge som sødemiddel i desserter, drikkevarer, opskrifter mv. Smag, brug, dosering og udseende som bordsukker.
Ingredienser
Birkebarksukker.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi240 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater100 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
ProteinerG
-
SaltG
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.