Økologisk kokossukker
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Bio-øko
-
Det er rigt. Jeg købte det for at prøve et nyt sødemiddel, der tilsyneladende er sundere end sukker, og min fornemmelse er, at det har brug for mindre mængder, hvilket er en god pointe i dens favør.
Está rico. Lo he comprado para probar un nuevo endulzante aparentemente más sano que el azúcar y mi sensación es que necesita menos cantidad, que es un buen punto a favor
Oversat fra naturitas.es
Se originalen -
En spektakulær smag. God tekstur.
Un sabor espectacular. Buena textura.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
Økologisk kokossukker anmeldelser
Baseret på 5 anmeldelser
-
5 stjerner4
-
4 stjerner1
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Hvad er kokossukker?
Økologisk kokossukker er et lækkert og sundt alternativ til sukker.
Kokossukker laves ved at koge saften af kokosblomsten, indtil det bliver en karamel, som derefter lufttørres og vendes i sukker. Sukkeret filtreres derefter gennem et net for at skabe et fint granulat. Med sin rige karamelsmag er den ideel til at blive brugt som dessertingrediens eller til at søde varme drikke, bagværk og meget mere.
Vegansk, økologisk, glutenfrit, laktosefrit produkt.
Hvilke fordele har kokossukker?
- Velegnet til diabetikere (uden at misbruge dets forbrug).
- Lavt glykæmisk niveau, som styrer blodsukkerniveauet.
- Bidrag af fosfor og calcium.
- Kalium bidrag.
- Holder nervesystemet i en rolig tilstand.
- Fremmer blodgennemstrømningen.
Hvad er forskellen mellem kokossukker og hvidt sukker?
Det vigtigste kendetegn ved kokossukker er, at det har et lavt glykæmisk indeks (GI). Det glykæmiske indeks måler den hastighed, hvormed kulhydrater omdannes til glukose i blodet. På denne måde vil en fødevare med et lavt glykæmisk indeks forårsage en lille stigning, og en med et højt glykæmisk indeks vil forårsage en meget høj stigning i blodsukkeret.
En anden egenskab ved kokossukker er dets næringsindhold, meget højere end hvidt sukker. Kokossukker er rig på kalium, magnesium, zink og jern og er en naturlig kilde til vitamin B1, B2, B3, B6 og C.
Den indeholder også 16 af de 20 essentielle aminosyrer. Den der findes i størst mængde er glutamin. Denne aminosyre giver os mulighed for at opretholde en syre/alkalisk balance i vores krop og hjælper os med at kontrollere impulser til at spise søde fødevarer.
Hvordan bruger man kokossukker?
Anvendelsen af kokossukker i daglig mad er forskellig, det kan bruges som traditionelt sukker til at søde kaffe, mælk, yoghurt,... og som en ingrediens til bagning af opskrifter såsom småkager, kager, buddinger, svampekager.
Lagringsbetingelser
Indtag helst før og batch: se bagsiden af pakken. Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
kokossukker*
*Ingrediens fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug uden for EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi382 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater93 G
-
Sukker93 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner2 G
-
Natrium40 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.